Supererbjudande just till Dig

0

20151115_105951   Gala Hand 3    MÄSSA 5

Har en liten tvååring här som fyller år idag. Föddes sååå liten, men växer på sig och blir större och större för varje vecka, En enormt kärleksfull, glad och med en enormt sprudlande energi. Vi har upplevt många goda stunder och det har lockat fram det allra bästa i mig och jag är enormt glad att vi får mötas i detta liv.

Kära Silverlake Smycken – Kondora Design….STORT Grattis på din två-årsdag. Det var den 29 januari 2014 som du blev mitt registrerade företag och jag är sååååå stolt över dig och vårt fantastiska samarbete med ängla och andevärlden, så det kan du inte tro!

Mycket har hänt oss de två år som du levt, mycket har tillverkats & jag vibrerar av glädje och tacksamhet! Jag önskar dig många starka växANDE år framledes och jag vill se dig växa som det fina företag du ÄR.

*****   ÄLSKAR DIG *****

NU är det så här: ALLA som lägger en beställning på valfri kanalisering får 50 % rabatt. Dvs ni betalar bara 300 kr (ordinarie pris 600 kr). Erbjudandet gäller februari ut.
Maila mig på………..info@kondoradesign.com……….så håller vi kontakten där. Dela gärna så era vänner får ta del av erbjudandet.

Klicka här – för att se vilka kanaliseringar jag erbjuder (smycke ingår ej). 
Grattis till att ni tittade in just nu.

003     MÄSSA 4   PRIVAT smycke

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke