Synliga energier i mina smycken

0

ROSALIE

2012 så skulle jag lägga in en bild i min dator från min kamera som jag hade fotat ett änglasmycke med. Det låg en dimma över en av bilderna och jag hörde mig högt säga: Men varför blev det så där nu då, när alla andra kort blev så bra?

Då hör de jag min skyddsängel Rosalie säga: Det där är enda bildbeviset du någonsin kommer att få, på att att det finns änglaenergi i alla dina smycken du tillverkar – oavsett de är kanaliserade eller inte“. Sedan gick det ca en månad och då lystes min lilla silververkstad upp av ärkeängel Mikael, som sa: Från nu är jag också med i tillverkningen av dina smycken”. Så bådas energier finns i alla smycken jag tillverkar.

 

NY energiMiderHär är ett kanaliserat Gudinnesmycke och man ser tydligt den blå/turkosa energi som finns i smycket. Jag frågade mitt andeteam som kanaliserar dessa smycken åt mig och de svarade: Energin är från kvinnans tidigare liv. 

VÄNSTER BILD: Här är ett kanaliserat Gudinnesmycke och man ser tydligt den blå/turkosa energi som finns i smycket. Jag frågade mitt andeteam som kanaliserar dessa smycken åt mig och de svarade:Energin är från kvinnans tidigare liv. 

HÖGER BILD: Här är samma smycke. Jag plåtade olika bakgrunder, för att se vilket som blev bäst.

 

Så därför blir ett Gudinnesmycke oerhört kraftfullt då något/några tidigare liv från kvinnan själv finns som energilagring i smycket, SAMT att det är änglaenergier i det.

(Förklaring Gudinnekanalisering: Här får jag upp ett eller fler tidigare liv som kvinnan haft.     Jag beskriver dem inte ingående, för det viktiga är essensen i dessa tidigare liv. En positiv kraft som kvinnan hade då hon levde och dessa liv kan liknas med varandra. Hon har alla liv lagrad i sin själ fram till idag och det är just från några av dem, som hon i detta liv kan känna av att hon exempelvis går en annorlunda väg i livet, eller dras till något speciellt som ingen av hennes släkt/vänner gjort. Hon har sådan drivkraft i det hon gör att hon idag känner att hon “bara måste” göra vad-det-nu-är).

Intresserade att läsa mer? Klicka HÄR

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke