Låt inte sinnet lura er – om vad drömmarna vill säga oss

0

Drömmar är inte vad vi TROR de är. Det vi räknar ut med huvudet…och tror är (sinnets) sanning…

Var förra veckan på Dröm-Spa i Tjeckien med reseledare Gabriella Valis och astrolog/drömterapeut Agneta Oreheim.

Där jobbade jag med en dröm på Agnetas kurs “Dröm fram kraften i dig”. Min dröm handlade om: Jag står på scenen med Panetos och sjunger  Melodifestivallåten “Håll om mig hårt” och där dansar jag loss och sjunger för full hals med hela gänget. Känslan är superglad med mycket fart o fläkt.

Vi skulle rita en bild av vår dröm och efter 6 dagar hade drömmen svarat mig exakt på vad den förmedlade.

PAnetos 1        Dans m Panetos – såsom jag upplevde glädjen.

                                                          
 PAnetos 2Slutprodukten av mitt drömarbete kom sista dagen då jag fyllde 60 år: “HOPPA UT I LIVETS FAMN” & LIVET HÅLLER MIG ALLTID MED SINA LINOR”. 

Rent symboliskt så ska jag IRL hoppa skydiving (tandemhopp m fallskärm) den 28:e aug – en present av döttrar och massa vänner. Fritt fall i 1000 m….innan fallskärmen ska ut. Ska övervinna mina rädslor….har inte vågat stå på en balkong förr…..

Lyssna på låten? …KLICKA HÄR 

Agneta Oreheim ledde oss så pedagogiskt och fantastiskt vackert varje dag med diverse uppgifter, som för min del innebar djupdykning i mitt inre. Att se det som skulle ses, vilket kändes sååå bra. Stundvis väldigt ledsamt och rörande, men exakt så som jag vill gå vidare – i min egen inre utveckling. Djupdykning för att kunna se ljuset. Skala av, för att öppna upp – i total ärlighet till mig själv.

Jag kände innan resan att hon skulle vara superbraaaa, men hon var ännu bättre 😀 😀 😀.

Så anmäl er till hennes kurs “Dröm fram kraften i dig”.

Agnetas Oreheims hemsida. Klicka HÄR 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke