Såg min själ hos fotografen

0

Bokade tid hos Penny Meijer i Borlänge, för att plåta företagsfoton med mina smycken. Hade innan en  tid med sminkösen Minna Hjelm, vilket tog ca en timme.

Pennys sida: KLICKA HÄR 

Minnas sida: KLICKA HÄR

Penny, hennes kille Tom och jag åkte ut till naturskyddade vackra området Frostbrunnsdalen, där det finns mycket magi. Tom skötte reflexskärmen, så att det inte blev knepiga skuggor. Reflexskärmen har i uppgift att reflektera ljus och därmed lätta upp olika irriterande skuggor.

Penny tog bilder på olika platser i naturen och jag bytte kläder/smycken och använde min shamantrumma, som jag nyligen köpt av magiska, jordnära & mediala konstnären Viktoria Nilsson i Avesta.  Jag har inte beställt motivet, utan Viktoria fick till sig det.

Se och läs om Viktorias fantastiska trummor: KLICKA HÄR     och   HÄR ÄR MER.

viktoria

 

 

 

 

 

 

Viktoria Nilsson

   trumma  Så här stor är trumman.

 

unnamed    unnamed-2   unnamed-1

Penny ville ta några bilder utan glasögon. När jag fick se bilderna, så tutchade de mig rejält. Jag har helt enkelt aldrig varit utan glasögon på bilder förr och har därmed aldrig sett mina ögon på detta vis. Jag kände att jag såg raka vägen in i min själ…<3

Grymt nöjd och ni kan se bilderna i reportaget och annons

i tidningen Free i nov/dec numret. 

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke