Mina smycken ger mig budskap

0

sjöhäst  www.kondoradesign.com

Många gånger har det hänt att mitt andeteam har tjoat till om att jag ska göra olika smycken, för det är oerhört viktigt. Jag har förstått i efterhand varför de vill detta -det handlar om mig själv och att jag ska lära mig något efter varje smycke är tillverkat.  Jag tillverkar inte flera lika smycken, utan endast ett av varje. Mitt team leder mig så vackert och ingen person ska ha ett lika som någon annan.

Hösten 2014 så sa andeteamet:

Gör en sjöhäst.. Jaha, jag ska bara göra klart det här smycket, först, så ska jag försöka klämma in sjöhästen senare, svarade jag. Nej, det måste vara nu, för den ska vara klar till mässan säger teamet. Jag hinner inte, svarade jag, då jag har flera leveranser innan dess och det är bara lite mer än en vecka kvar. Jo, du måste göra den innan, fick jag till svar.

Jag förstod då att det betydde något, så jag la annat åt sidan och började såga ut mitt smycke. Slipade, lödde och fixade. Det tog mycket tid av annat, men jag förstod att jag skulle få reda på varför det var så bråttom. Väl på mässan på mässan 1,5 vecka efteråt, så sitter jag och jobbar med mitt silversmide på plats. En kvinnlig utställare kommer fram, ser på mig, jag hälsar och hon börjar fråga om det var det enda jobbet jag hade.

-Ja, svarade jag, har ett jobb som personlig assistent på halvtid och undrade lite varför hon ställt frågan.

-Det har du från din uppväxt, sa kvinnan och spände ögonen i mig. En dålig ekonomi och inte vara rädd att klara sig hänger ihop med hur du blivit uppfostrad, fortsatte hon och malde på om samma sak igen.

Jag kände hur mitt hjärta dunkade och  kände mig i underläge då jag satt och hon stod och predikade som en lärare som skarpt skulle tillrättavisa en elev, dessutom pratade hon oerhört högt. Jag vet inte om det var uträknat, men jag såg människor börja titta på mig när de gick förbi. Det gjorde att jag tyckte det var oerhört otrevligt och kom mig inte ens för att säga till kvinnan -utan mer ta emot. Utan att säga något mer vände hon på klacken och gick till sitt mässbord. Kvar satt jag. Hjärtat slog, jag var helt svettig och undrade: VAD var det som hände? Min blick gick ner mot mitt bröst….. DÄR på min svarta spetstop hängde sjöhästen jag tillverkat till mässan och DÅ förstod jag varför andeteamet var sååå enormt angelägna om att jag skulle tillverka smycket.   Jag hade kikat i boken “Djurens Språk” då de sa jag skulle tillverka den, för enligt Carina Solöga Hagman så står djuret för:

 

SJÖHÄST – Uttryck dina känslor. Min gåva till dig är att vara rättfram. Här handlar det om att du behöver tillåta dig att känna som du gör. Döm inte dina känslor – utan ge uttryck för dem.….när jag mindes vad sjöhästen stod för, så reste jag mig från stolen, gick raka vägen fram till kvinnan. Sa att jag ville prata med henne. Slog mig ner i den badenbadenstol hon hade till sina kunder, och hon satte sig mitt emot, såg lite besvärad ut när jag började prata. Medvetet sänkte jag rösten sååå mycket,  för att jag dels tyckte jag inte nån annan hade med mitt samtal att göra, sedan för att kvinnan skulle komma närmare.

-Det du nyss gjorde var INTE ok, sa jag. Man går inte fram till en person och säger som du gjorde, sa jag.

-Det var andevärlden som sa att jag skulle säga det jag sa, svarade kvinnan.

-Nej, det tror jag inte alls, svarade jag. Andevärlden kränker ingen, de fungerar inte så.

-Jooo, det är säkert, svarade kvinnan högröd i ansiktet.

-Jag hoppas verkligen inte att du gör så här mot någon annan någonsin, svarade jag. Med den meningen reste jag mig från stolen, gick med högburet och dunkande hjärta tillbaka till mitt mässbord. Kände blickar som pilar i min rygg.

 

 

Så tack andeteamet för att ni så vackert vägleder mig att sätta mina gränser genom budskap i mina smycken. 

hjärta

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke