* NYÅRSRITUAL – manifestera ditt 2016 *

0

SKUMPA

*NYÅRSRITUAL*

En fin djupgående ritual till dig själv inför nya året.

 

SLÄPPA taget om: För att släppa gammalt som inte längre gagnar dig i ditt liv, så kan du anteckna allt på ett papper nr 1. Skriv ner allt du vill ta bort ur ditt liv och precisera så noga du kan. För att göra det extra tydligt och det inte ska ske med ledsamhet/ilska/avund/hat så försök att ha en så fin känsla du bara kan då du skriver och känn din tacksamhet. Du kan också rita blommor, hjärtan mm för att kunna släppa allt i kärlek. Då jobbar karmalagen med rätt energier när du släpper taget om gammalt inför nya året. Det viktigaste är dock din känsla, att den stämmer överens med din intention att verkligen från hjärtat med kärlek, kunna släppa allt du skrivit ner – oavsett hur mycket smärta det en gång åsamkat dig. Ha gärna musik som gör dig glad då du skriver – allt för att hjälpa dig med rätt positiv känsla i kroppen. När du skrivit klart – släpp alla funderingar om hur det ska gå till Överlämna det till Universum.

 

DRA IN i ditt liv: Här skriver du på papper nr 2 ner exakt allt du vill dra in i ditt liv under 2016. Allt du bara kan tänka dig som gör dig glad. Låt fantasin flöda och bry dig inte om hur det ska manifesteras, utan överlämna allt åt Universum. Många gånger kommer det vi bett om kanske inte alls på det sätt vi tror, så släpp alla funderingar på hur/var/när. Ha så bubblande glädjekänslor du kan när du skriver ner dina önskningar. Ramla inte in i ett negativt tänkande! (Exempelvis att du sökt ett jobb och känner glädje då du får det, men också skadeglädje då dina konkurrenter blev utan). Det sänder ut helt fel vibrationer till Universum och karmalagen kan ge dig kvitto snabbare än du anar. Utan när du skriver, känn äkta glädje & kärlek till dig och det du önskar.

 

GÅ GENOM dina båda listor, lägg till om så behövs och se så du preciserat dina önskningar och det du vill släppa så exakt som möjligt.

 

GÅ UT med dina två lappar. Känn kärleksfulla känslor när du sedan ska bränna båda dina listor. (Givetvis på lämplig plats). Först bränner du den lista du vill släppa inför nya året, sedan avslutar du med den lista du vill dra in i ditt liv under 2016. Elden sänder upp dina önskningar till Universum. Kan du inte gå ut av olika anledningar/bor i lgh etc, så kan du använda vattnets element och ist under ljummet rinnande vatten låta pappren bli genomvåta och vittra sönder på det viset.  Du gör det på det vis som är bäst för dig. Känn bubblande glädjekänslor när du manifesterar det du önskar. När lapparna är borta, så släpp alla tankar på hur/var/när allt ska ske. Tacka i kärlek från hjärtat och överlämna allt åt Universum.

 

    BLISS        

     * Gott Nytt År *

med allt du önskar Dig 

 

Lucka_18_LSS_fyrverkeri                                                                     

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke