Aromayoga – tuchar min själ

2

AROMABILD

Idag var jag på min dotter Jenny Landby-Bergs yogacertifiering till Aromayogalärare. Hon ska sedan göra klart den teoretiska delen, för att bli godkänd som den andra personen i Sverige som utbildat sig till Armoayogalärare inom de eteriska oljorna som Young Living tillverkar. Utbildningen har varit på distans mot USA sedan i vintras. Jenny har i många år varit intresserad av eteriska oljor och haft dem till lite allt möjligt ang välmående till familjen och oss andra. Läs mer: https://www.youngliving.com/sv_SE/products

 

JENNY L

Jenny har utövat yoga i över 10 år och utbildade sig för några år sedan till Samayogalärare och har haft flera yogaklasser i veckan efter det. En otroligt tillåtande yoga som jag bara älskar. Läs mer:  http://www.samayoga.info/about-sama-yoga/ .

Företaget hon driver heter Nyckelpigan och det finns i Borlänge, Dalarna. Där hjälper hon människor finna sina”nycklar” i livet ang hälsa och välbefinnande, coaching, personligt yogaprogram och hon erbjuder hälsostrategiskt arbete till företag mm,  Jenny har tidigare jobbat länge inom företagshälsovården. Hon erbjuder också olika ayurvediska behandlingar och är utbildad  till ayurvedisk hälsovägledare & terapeut.  Läs mer:  http://nyckelpiganjenny.se/ayurveda/. Som mamma är jag oerhört stolt över min dotter och är såå glad att hon ger/lär/utövar ett holistiskt sätt att leva gällande mat, hälsa och det som hör till i livscykeln angående detta, till sin familj (make och två barn, 10 och 8 år). Läs mer: http://nyckelpiganjenny.se/nyckelpigan/

BILD

 

För att gå tillbaka till Aromayogan, så har jag varit på några pass  tidigare som Jenny gett. Idag gav hon ett pass där vi gick genom kroppens sju chakra (vet att vi har fler). Det är en happening, en hjärtöppnare, ett soulmeeting av dess like för min del då jag varit med och blivit ett med yogan och de eteriska oljorna. Dofter är såå enormt öppnande för oss. Jenny beskriver noga vilka oljor vi får och vad de “gör med oss/står för”.  För vem minns inte hur det doftade på en blomsteräng när vi var små (jag är 60 år i höst och har gått på många blomsterängar genom livet). Jag har väckts till många Tidigare Liv av olika oljor Jenny haft med i yogan. Jag har öppnat hjärtats dörrar flera gånger och låtit glädje, sorg och andra känslor visa vägen till vad som är ett NU just när det händer och tar tacksamt emot det som ÄR i stunden. Kroppen visar vägen och Jennys oljor öppnar själens dörr till det äkta, sanna som är JAG. Idag så mötte jag mig själv som 14-åring i Frankrike då vi fick dofta in lavendelolja. Jag mötte och såg mig själv och hörde vad jag sjöng då. Soul magic….

Så: Ni som vill uppleva ännu en högre dimension och få ett soulmeeting  – prova på Aromayoga i Borlänge. hjaertan

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Ayanna den

    Jag ÄLSKAR yoga. För mig är yogan någonting som har räddat mitt liv. ❤️💕💖💜

    • kondorasrum den

      Ja det ÄR magi <3

Lämna en tanke