Andevärlden levererar…..under min yoga.

0

Det händer sååå mycket inom mig då jag yogar. Jag får budskap, hamnar i  Tidigare Liv mm. (Ja tidigare liv är ju parallella med detta)…Denna dag hände något nytt igen..

Min dotter Jenny är min yogalärare och hon driver företaget Nyckelpigan där hon inspirerar människor att finna sina nycklar till sitt eget välbefinnande. Jenny har många vackra strängar på sin lyra. Läs mer KLICKA HÄR

031

INFO Samayoga

Sama betyder balans, vilket är vad man strävar efter genom att balansera motpoler. Jenny gick utbildningen till yogalärare lärare heter Sky Akasha Chaitanya, som är grundare av yogaformen.  Samayogan har influenser från hathayoga, men också från kundaliniyoga, qi gong och ayurveda.  Det är en djupgående form av yoga med fokus på individen, där en tillåtande attityd gör att man lär sig tycka om det som är. Yogaläraren tar hänsyn till saker som väder och tid på dygnet och känner in situationen och vad gruppen behöver. Det är inte ”bara” en serie asanas (rörelser) som man ska göra, utan det ställer krav på läraren att vara närvarande och lyssna in gruppen och det är Jenny fantastisk på. Närvaro, precision och flöde speglar hennes klasser. Samayoga handlar om att tycka om det som är och sig själv. Känner man att man inte kan göra en asanas, av olika anledningar, så kan man göra en annan/liknande, just för att lyssna in den egna kroppen och inte jämföra sig med andra. Det är alltid statiska och dynamiska asanas, meditation, mantran och vila/avslappning vid varje yogatillfälle.

033                        031

 

Ibland kan Jenny ha ett tema för klassen, hjärtöppnande, chakrayoga, eller något annat, men ändå lyssnar hon in vad klassen vill/behöver, så skräddarsyr hon passet efter det – på plats då och där. Ofta är vi yogis synkade och det märkts så väl i våra önskningar.

030

Igår kände jag att jag inte behövde bestämma något med sinnet, så jag frågade min kropp & själ: Vad behöver du idag?

Direkt hörde jag svaret från min källa och såg en film där jag medverkade. Det var sommar och varmt och jag låg på ett lindblad som flöt på vattnet på en fantastiskt vacker plats. Jag passerade förbi träd med hängande grenar som nästan nådde vattnet och jag hade min ena hand nere i vattnet medan jag flöt och hörde vattnets kluckande. Ibland så flöt jag under grenverket som in i en ljus skir koja och det var ett fantastiskt ljus. Inte ett vanligt solljus, utan mer himlalikt Ljus av den högre energin.

   Lind

Budskapet löd: Flyt med, sträva inte emot. Bara flyt med i lätthet och du är alltid i flödet.

(I Solögas bok “Växternas Språk”, står Lind för: Vindens sång ger ro i sinnet. Visdom: Jag känner mig lugn och trygg. Jag kopplar av. Du behöver göra något avkopplande. “Att lyssna till vinden ger mig ro, berättar linden) 

 

Fick också veta att jag var jordad då lindens blad kommer från trädet. Känslan var enorm då jag kände vad min själ önskade och DIREKT budskapet var levererat så kom mitt andeteam och visade smycket som skulle göras: Ett lindlöv (i en viss form)….och som alltid ville teamet att lövet snarast skulle tillverkas  och symboliken är : Flyt & flöde.

 Sjö 2

Jag är oändligt tacksam för att andevärlden såg till att jag startade mitt företag och att jag har änglarna med mig i det jag gör. Så här står det på min hemsida:

Varför mitt företag heter Silverlake Smycken – Kondora Design?  

Varför vill andevärlden att det skulle heta Silverlake Smycken undrade jag innan jag startade: JAAAA, kom jag på…. det är ju in – och utflöde i en sjö och DÄR kom alltså svaret från dem. FLÖDE=in och ut, debet och kredit, beställningar som ger pengar in och kunder får unika smycken de är ensamma om i hela världen.

Cirekeln är verkligen sluten…

NY 1

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke