Tidigare Liv….kom på yogaklassen

0

YOGAIgår var jag på 75 minuters yogaklass, där min dotter Jenny är lärare. Hon hade intuitivt dragit 2 st Gudinnekort för kvällen  och korten gick runt, för att vi skulle känna in vad de stod för.

   YEMANIA   

“Gyllene Tillfälle”  

                                                    “Viktiga dörrar öppnas för dig nu – gå in genom dem”                                                                                                                                                                                                                                                                               ISIS

” Tidigare Liv”

“Minnen från tidigare liv påverkar den här situationen”

Jag yogar oftast med stängda ögon, då det ger mig mer, eftersom jag stänger ett sinne och vill möta mig själv inom.

Vi tonade in med brukligt mantra och höll ihop händerna i Luciaposition och la dem på vänster knä i en samkapha – En tyst intention om vad vi själva önskade med yogapasset. Strax innan vi var klara, så hördes ett starkt pipande ljud…MJEEEP, MJEEEP, MJEEP….från backande lastbil. Det befästes direkt i min kropp och jag var beredd, för det jag kände var att när bilen backade var det synonymt med att gå tillbaka i ett tidigare liv!

Började  sedan värma upp och stående vred vi sakta huvudet, från höger till vänster (med synkad andning). DÅ “såg jag” havet bakom stängda ögon och en otroligt varm igenkännande känsla infann sig. Solens strålar gjorde vattnet så glittrande vackert och  jag blev varm av solen. Det följde flera asanas (övnignar) och den fina känslan fortsatte. Satte oss sedan med benen brett isär, höll ihop händerna och rörde i en osynlig gryta framför oss – en stretch för att öppna upp höftpartiet, men jobbar också med mage/rygg. En liten övning som sedan ökade i omfång efter vad man själv kände var ok.

DÅ fortsatte den inre filmen och jag kände att det var ett Tidigare Liv jag upplevde, samtidigt som detta NU. Medan jag rörde i grytan, så överfördes rörelsen till att jag såg mig som kvinna stå och röra i kokande gryta (pannmur som man hade förr i tiden), full med tvätt.  Filmen fortsatte och jag fick en sååå sorglig känsla i kroppen och kände att jag nyligen blivit änka. Jag fick en stark känsla av att maken varit fiskare och omkommit på havet.  Helt plötsligt så satt jag i en båt och nedanför mina fötter låg ett inlindat barn på ca 1 år och bakom mig satt en liten flicka på ca 4 år.  Jag skulle ro till någon jag kände…men sedan rullade filmen supersnabbt och jag hann bara att uppfatta känslorna: GLÄDJE – SORG -GLÄDJE. 

GLÄDJE för den familj jag hade med make och två barn – SORG då maken omkommit – GLÄDJE för att jag överlevt sorgen tack vare våra barn.

‘Yogan fortsatte och vi gjorde flödesasanas med Hunden och utfallspositioner av olika slag, bl a månkrigaren.  Hunden

Vi jobbade sedan två och två i några positioner, sedan skulle vi sitta framför varandra och se varandra i ögonen. Jag såg djupet i kvinnans ögon…. och berättar inte mer här, då jag inte vill utlämna henne, då det är andra yogis som läser bloggen.

Hon däremot såg att långt, långt inne i mina ögon var pupillerna hjärtformade. Sedan såg hon att jag var ett lodjur och verkligen utstrålade djurets energi.

LO

I boken “Djurens Språk” av Carina “Solöga” Högman står följande budskap det om Lodjur:

Stå stark i din egen visdom. Min gåva till dig är att inspirera andra.  Du inspirerar andra när du gör verklighet av dina idéer. 

Idag så fick jag meddelande att göra som Gudinnan YEMANIA  ger budskap om:

Det är nu ett gyllene tillfälle: Viktiga dörrar öppnas för dig nu – gå in genom dem. 

Jag vet exakt vilka dörrar det är frågan om…. 011

SÅ kontentan av yogaklassen var: I fjol var jag med en väninna till Västkusten. Vi besökte Smögenbryggan och jag kände mig sååå hemma där. Min själ hade längtat efter att vandra på de vindpinade klipporna som för tusentals år formats av havet. Jag kände då: JAG VILL VARA HÄR MED MITT SILVERSMIDE….(vilket är helt klart nu, så en v finns jag  på mitt på Smögenbryggan med mitt silversmide på Galleri Smögen  den 25 – 30 juni). 

Jag vill lyssna till havets kluckande mot strand, jag vill möta de människor som är meningen, jag vill få egen tid för att känna in den plats där jag förlorat min make (ryser över hela kroppen då jag skriver dessa ord) och möta det som ska mötas  angående känslor på plats.

Jag förstår EXAKT nu, varför min väninna inte skulle med, vilket var tänkt tills nyss. Jag förstår att jag ska göra denna resa på plats, i mig själv och med mig själv. På klipporna sluta mina ögon och låta vinden smeka min kind, såsom min make gjorde då. Möta mig själv och det som ÄR – ett parallellt liv med detta.

MAGI

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke