PANG!!!!!!!……Död????

0

PANG!!!!!!!

 

 

 

 
TRAST

….en björktrast flög in i fönstret på glasdörren i uterummet och blev flämtandes liggande på trädäcket …. näbben öppnades och stängdes – utan ett ljud och ögonen vidöppna av chocken. Trasten himlade strax efter med ögonen och slöt dem sakta…

…Jag fick en chock, efter jag bevittnat händelsen och började gråta där jag satt två m ifrån. Det gjorde så ont i hjärtat när den andades saktare och saktare….

Började snabbt skicka healing och samtidigt kommunicera med Trasten. Sände bilder att han snart skulle ta dig upp och gå till sina maskletande kompisar på gräsmattan….som efter att Trasten dundrat in i fönstret och låg stilla…började kvittra på ett annat sätt, i konversation med sin skadade kompis.

Med händerna som en tratt mot Trasten healade jag vidare , samtidigt som jag bad alla änglar och ljusa hjälpa fågeln, medan jag fortsatte skicka bilder på att kände och såg honom först höja huvudet och titta upp och med stadig blick se sina fågelkompisar och sakta gå mot dem…..Sedan flyga iväg.
Jag kände energimässigt i min kropp Trastens oregelbundna hjärtrytm och hans avdomnande kropp där energierna flöt ut ur hans lilla kropp… förberedande för död…

Det var den allra starkaste djurhealing jag gjort…

Det gick ca 8-10 min…..jag healar och sänder bilder till fågeln som ligger två m ifrån mig…..stilla med stängda ögon.

Rätt vad det är öppnar Trasten ögonen med stadig blick. Vrider sitt söta huvud mot kompisarna, reser upp kroppen till hälften… vänder sakta sitt huvud och SER på mig… som sitter med mina händer i helalande position mot honom ( kände tidigt att det var en han). Jag blev alldeles varm i hjärtat av hans blick och skickar på Trasten starka bilder om att vända sig om och promenera lite försiktigt till sina Trastvänner som sitter stilla en bit ifrån och kikar.

… Trasten vrider tillbaka sitt huvud, reser sig helt upp….och går några steg innan den släpper treck av chocken. Tar ett gäng steg igen o släpper mer treck sen går han till sina vänner som flyger runt ovanför honom. Som om de försöker få honom att flyga med dem.

Trasten promenerar och sätter sig bakom en vinbärsbuskar nån m därifrån. …SEN flyger han iväg med sina kompisar 💜.
Några timmar senare kommer herr Björktrast och slår sig ner utanför TV-rumsfönstret. …vänder sig om och tittar länge in genom fönstret. Vi ser på varandra och en varm känsla av enorm tacksamhet spred sig i kroppen.

Herr vackra Björktrast lever .

Vad står det i Solögas bok om björktrast månne? Känn dig styrkt, du är på rätt väg genom livet. Min gåva till dig är att få bekräftelse.

Berörd in i sälen för detta underbara möte idag.

(Bild från Google, då jag inte ville gå iväg och hämta mobilen, ifall jag skrämt iväg den)

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke