Brev till framtiden

0

Smögenbryggan skylt

Det är lördagen den 18 juni då jag skriver detta inlägg – ett brev till er, mig själv & framtiden….

Fick lära mig det på en kurs för många år sedan. På en retreat i 6 dagar så fick vi skriva brevet första kvällen då vi anlände. Skriva det som om vi gjorde ett avslut efter de 6 dagarna som kursen skulle vara. Brevet skulle spegla hur vi hade haft det under tiden, vad som hänt och  mina upplevelser. Helt enkelt ett brev till Universum med de önskningar om hur tiden varit.

Så mina vänner…..här kommer det och det handlar om att jag ska åka ner från Borlänge till Smögen, där jag ska sitta med mitt spirituella silversmide på Smögenbryggan, en önskan såå stark som jag fick redan för ett år sedan då jag besökte platsen och tänkte: HÄR skulle jag vilja jobba!!! Jag frågade de som hyrde sjöbodarna, men de sa att det kostade ca 40 000 kr för hyra. OPS, tänkte jag….och gick vidare och jag hade en känsla så stark och VISSTE att jag skulle komma tillbaka med mitt silversmide. Utan att leta alls, så “hittade” jag (läs blev sänd till) en stor sjöbod där jag kom i slang med kvinnan som stod där. Hon sa att de var en konstförening och var man med där så fick man sälja sina saker på nedervåningen och då stå gratis i kassan i sjöboden en vecka på sommaren. MEN de hyrde även ut ett galleri på övervåningen  och DÅ kände jag att jag kommit “hem”… Tog med papper och info och kände mig såå glad. Fick 6 mån senare ansöka om att få hyra galleriet, då det var många intressenter. Jag kom (förstås) med.  Så brevet till framtiden börjar NU:

Åhhhhh vilken fantastisk känsla att vara här! Kom hit i onsdags förra veckan  och det har redan gått 8 dagar av de tio jag ska vara här sedan jag kom. Det var så härligt att Ingrid sa jag var välkommen tidigare, för då hann jag få semester och lediga dagar innan mitt vernissage på Midsommardagen öppnade min utställningsvecka, som ju gick så otroligt bra! Helt galet vad kul det var!!! Jag öppnade kl 15-21 på midsommardagen och med facit i handen kunde jag öppnat tidigare, men kanske det är så att ett vernissage ska hållas på eftermiddagen/kvällen för att få rätt känsla.
13450916_1741316419419177_239977924014736444_n Här utanför sjöboden satt jag med mitt silversmide. Kunde ju varit med själv kanske, men de bilderna finns i min systemkamera… 🙂

Det har varit fantastiska dagar! Jag var så ivrig på onsdagen då jag kom, så jag började med att sätta upp det som skulle pryda sjöbodens Galleri Smögen. Jag hade ju tillverkat massa drömfångare och några naturtavlor som jag hängde på väggarna, drömfångarna hängde ner från taket, då jag ville ha en svävande känsla där inne. Den andliga vepan syrran hade sytt prydde verkligen sin plats och jag var glad att jag  köpt med mig tre metspön i bambu, som jag hängde både den och prismor som jag hade med mig på. Det blev som jag trodde, att när solen strömmade in på prismorna i de kritvita rummen, så blev de som hundra regnbågar där inne. EXAKT den känslan jag ville uppnå.

Hängde bilder på mina smycken i snöre ner från taket i ena rummet, för att få en svävande känsla, samt fylla rummet på ett annat sätt än det traditionella att bara hänga på väggen.

Fick ju tre lediga dagar innan jag öppnade och första dagen gick åt till att hänga min utställning. Torsdagen innan midsommar så gav jag mig egentid, vet inte när det hände sist faktiskt. Njöt av att flanera och bekanta mig med samhället, gå ut på klipporna med ett sittunderlag och satt i timmar och såg ut över havet.

ROSALI Här är bild på de affischer jag hade i Ingrids gatupratare  på bryggan – det blev såå bra och folk kommer och frågar hur jag jobbar. Kanske inte helt enkelt, när det är holländare, italienare, fransmän, tyskar och engelsktalande, så jag är glad att jag skrivit ner en info på dessa språk, så alla kan läsa och förhoppningsvis förstå hur jag jobbar, på sitt eget språk.

Jag har fantastiska dagar. Öppnar inte galleriet förrän kl 11 – 19 så jag har flera timmar varje morgon som jag kan flanera, gå ut på klipporna och meditera, se vågorna som guppar på havet, för det har inge varit mycket mer än så under tiden jag varit här. Att bara-vara är sååå lyxigt!!! Måste dock erkänna att jag har fått såå otroligt med beställningar att jag börjat kanalisera och renskriva dessa, för då är det bara att skicka dem när jag kommer hem och har internet igen. Sparar tid och eftersom jag är så morgonpigg, så hinner jag undan med lite här och lite där. Är också så himla kul, då gamla kunder jag har haft kommer och besöker mig och det blir så varma möten med både nya och gamla kunder. EXAKT de jag ska möta när jag är här.

Räkor Äter mycket räkor och nyfångad fisk, ett måste på denna underbara plats. Njuter av allt och väder inte minst. På Vernissagedagen så var det lite molnigt på förmiddagen, men det sprack upp och kl 13 så var det strålande sol och kl 15 öppnade jag. Cider och tilltugg var framdukat och det kom mycket folk under dagen, frågade och jag berättade hur jag jobbar med mitt fantastiska mediala silversmide.

Hela vistelsen är såå underbart vacker på den magiska plats där jag befinner mig och jag är enormt tacksam för att jag får möjligheten att göra detta vackra, träffa alla dessa fina människor, skratta mycket, kramas med nya kunder och ha härliga samtal med dem. TACKSAM, TACKSAM, TACKSAM!!

HAV 1 Har ni sett så fantastiskt vackert!! Silverlake (Smycken) har kommit hem och det är mycket kärlek till denna platsen. (Se tidigare inlägg om vad andevärlden berättat om vad som hänt mig i Smögen i tidigare liv).

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke