Intuitionen släpper stress

0

Intuition kommer från latinets intueri, som betyder åskåda, se på eller betrakta.  Intuition är förmågan att bilda en omedelbar uppfattning eller göra en omedelbar bedömning utan att (medvetet) ha tillgång till alla fakta, och ställs ofta i motsats till att resonera och förstå logiskt.

 

Sedan mitt andliga uppvaknande har min intuition gjort sig hörd. Eller….egentligen är det ju jag själv som blivit mer inkännande och därmed mottaglig. Min intuition har hjälpt mig med att slippa stress i kroppen och “bara” där är ju mycket vunnet. Detta pga att då jag känner något jag ska komma ihåg/göra, så har jag nu lärt mig göra det direkt, isf att tänka: Det gör jag sedan för nu är jag för trött/orkar inte eller vad nu sinnet får mig att känna. Jag känner detta ofta då jag lagt mig och har glömt nåt (vilket jag då inte ens kommer ihåg), så DIREKT jag får en känsla så reagerar jag oftast på en gång och går helt enkelt upp och skriver ner det som ska göras/kommas ihåg. Då har jag samtidigt släppt  och kan sova lugnt….isf att dagen efter irriteras över att jag inte minns det jag skulle. Det blir ett nerklankande/klagande på mig själv och det känns inte bra. Jag vill vara kompis med mig själv och behandla mig väl <3

Är jag inte hemma när intuitionen pockar på, så noterar jag det i mobilen och gör det när jag kommer hem. Ofta så kommer intuitionen ute på butiker. Jag kan för flera veckor sedan ha mumlat för mig själv: En sån skulle jag behöva, sen släppt tanken på det. Jag har hittat massa saker till mitt mediala silversmide på så vis. Utan att jag letar alltså. Det dyker bara upp en känsla när jag är exvis på Lidl och handla: SVÄNG VÄNSTER ….

Så var det för två v sedan. Jag  gick i en lång gång mellan hyllorna och skulle gå till kassan och DÅ kände jag: SVÄNG VÄNSTER  ….jag gjorde som intuitionen sa och noterade att min vänstra arm höjdes…gick bestämt fram till en korg och såg där något jag många gånger känt jag skulle behöva då jag är på mässor. Eftersom jag inte har ngn bil, så åker jag ofta tåg dit jag ska. Jag bär och släpar på mycket  och har länge tänkt: Jag skulle behöva nåt annat isf den tunga sladdvindan som jag kånkar runt på….

Det var exakt det jag blev ledd till inne på Lidl och min arm hade höjts för att enkelt kunna ta sladdosan direkt isf att framför korgen få en signal från hjärnan: Ta den.

Här en bild på underverket:  En jordad skarvsladd/skarvdosa med fyra uttag. Exakt lika många som den tunga sladdvindan har, men denna vägde hälften av vikten. SÅÅÅ glad, för det som kan tyckas lite, men för mig mycket <3

kontakt

 

Jag har kunnat vara på secondhand eller andra butiker och känt exakt lika: Sväng höger/sväng vänster/gå rakt fram/vänd …..eller vad det nu är jag får omedelbar information om.

 <3 Tack tack för att jag lyssnar <3

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke