Jag bars till ett offeraltare….

0

Detta är  en fortsättning på mitt inlägg  den 12 okt” Endast i Dalarna: kurs med stoooor WOW-faktor

gustaf

Kurshelgen gav mig många inre nycklar och läkande krafter. Kursen var i Avesta hos mina fina vänner Lasse  Ström och Viktoria Nilsson och den handlade om att med rösten kunna lära sig sjunga övertoner, samt att gemensamt trumma för healing, gemenskap mm.

Den norske shamanen Gustav Holberg kom och var kursledare till oss 15 elever. Jag har levt många olika tidigare liv som både kvinna och man och förstår att jag både blivit utsatt för hemskheter, likväl som jag utsatt andra för detsamma. Lugna och stormiga liv. Liv med övergrepp av olika slag, likväl som tvärtom. Det är dumt att tro nåt annat. Vi ska lära av våra liv och gå vidare…..Gör man inte det, ja då upprepas lärdomen tills man tar den till sig.

Har mött mig själv i många tidigare liv och i helgen blev det två till. De hänger ihop med annat som hänt i detta liv (så klart). Denna gång mötte jag mig själv på de mest smärtsamma, men ändå läkande sätt och jag ser verkligen den röda tråden, SORRY….den röda TROSSEN i mitt liv och min kropp är väldigt sliten efter kurshelgen och jag ska berätta varför. Så:  Gör dig redo att följa med mig på ett av dessa tidigare liv (Det andra kommer i nästa blogginlägg). Det blir omfattande, men stundvis komprimerat. OK, då kör vi:

Direkt jag på lördagen klev in i kurslokalens kapprum, så fick jag en molande värk i magen, som stundvis stegrade sig och gjorde att jag ville vika mig. Efter presentationer mm så gjorde vi första trumresan. Gustav förklarade att vi skulle starta på en plats där vi fysiskt hade varit. Först så  hittade jag den inte, men sedan blev det en liten skog som fanns bakom vårt hus, då jag bodde med min x-man och där jag hade varit Mulleledare, för de dagbarn jag haft. Jag blev förvånad att jag kastades tillbaka till just den tiden, då jag levt i ett långt misshandelsförhållande. Men  efteråt förstod jag….

Gustav ledde inte meditationen röstmässigt, utan endast  trummans ljud hördes. Denna ggr så var “jag med”, men hade lite svårt att komma ner/till ro. Rätt vad det var så hamnade jag i sagoboken”Myran och elefanten”, som jag läst för mina barnbarn sedan de var små. De är 10 och 8 år idag. De har velat höra den om och om igen, varje ggr de sovit över. Jag mötte giraffen som sa: Stanna i din egen kraft, men det vet du ju redan”. Sedan mumsade han vidare på löven i det höga trädet. I snabba drag så mötte jag alla djuren i sagan och annat hände också.

bok Tilläggas bör nu; att jag inom mindre än två v har mycket hänt som påmint om förra kommunen där jag bodde: Jag har mött en sköterska, vars första kärlek var den man som gjorde att jag flyttade upp från Östergötland till Dalarna. Förhållandet varade i två år, också misshandel…(Jag ska i veckan på dejt med en man från samma kommunen och jag förstår att det handlar om ett läkande på djupt plan ang att livet synkroniserar…och igår hamnade jag ju bakom huset där vi bodde).

Dag 2, skulle vi både trumma och sjunga såsom vi lärt oss, men en person fick frivilligt placera sig i cirkeln av trummande/sjungande kursdeltagare. Två var före mig, sedan blev det min tur.

Jag berättade vad jag önskade få hjälp med (en autoimmun sjukdom i magen jag fick för två år sedan, då jag haft skov i denna några v nu). Jag lade mig tillrätta, sedan började de sakta sjunga….de gled i tonskalen från djupaste djupa, till högsta höga, för att visualisera mig från fötterna och uppåt huvudet och förbi, sedan tillbaka. Efter det skulle alla sjunga som de kände och då hålla fokus på min mage. DIREKT började det mala och värka i magen, som också strålade ut i ryggen (var bl a därför jag fick ont i ryggen då jag kom till lokalen dagen innan).

_offeraltare-1 Någonstans på jorden, i en regnskog, “såg” jag mig halvnaken bäras till ett offeraltare, av för mig en okänd stam människor. En man höll i min kropp och mitt huvud och mina armar dinglade halvt livlösa på ena sidan hans händer och benen på andra sidan. Han lade ner mig på ett tjockt  och iskallt stenblock (alltmedan  kursdeltagarnas sång & klagolåt stegrade runt mig…)  Jag var skräckslagen i kroppen, där jag låg och stel som en pinne. Jag såg att stamhövdingen hämtade det föremål som skulle stickas i mig för att tömma mig på blod, då jag skulle offras. Jag kände i hela kroppen att SNART ÄR DET SLUT!!!! (Känns än, då jag skriver och alla hårstrån står rätt upp)…

elefant

DÅ, EXAKT DÅ kommer en elefant springande och löpte verkligen amok och den var TOTALT RASANDE och trumpetade  högt!!!!! Välte altaret med sin kraft och jag brakade ner i backen, tog mig kravlande därifrån och altaret sprack i tre stora delar. Alla människor i stammen sprang i skrikande därifrån – då djungelns konung elefanten klargjorde för dem att NU ÄR DET SLUT!!! Det betydde otur för dem att han protesterade och skulle föra olycka med sig.

Jag var välbehållen, fast i chock. DÅ kom alla djungelns djur från sagoboken “Myran och elefanten” fram till mig och ställde sig runt. Energierna ändrades direkt och det blev en varm  och omhändertagande stämning där jag låg. Elefanten lyfte upp mig med snabeln och jag kände mig helad. Det kändes som om en fotbolls-stor tumör hade lossnat i magen och den kändes alldeles platt.

Den indiske elefanten Ganesha är ofta med mig sedan tidigare. ganesha_014

JA JÖSSES vad det hände grejer…..Tack alla kursdeltagare för healing och TACK till den fantastiske shamanen Gustav, som är en enormt fantastisk, varm och ödmjuk man och jag kan inte med ord beskriva det han lärt mig i helgen (och jag tagit till mig av).

Ett SUPERWOOOOW * 10 000 ggr kanske är nära.

OBS: Nästa blogginslag blir en fortsättning på kurshelgen med den ödmjuke Gustav Holberg  & vad jag fick möta då.

gustaf

Möten i livet är lärande – om jag väljer att se dem så. TACK Gustav för en maaagisk helg och dina otroliga kunskaper. Jag vet vi kommer att ses igen och jag ser redan fram emot det.

Lyssna på övertonssång av Gustav: KLICKA HÄR

Gustavs hemsida: KLICKA HÄR 

Gustav kommer tillbaka till Avesta i Dalarna vår, för att hålla samma kurs igen, så är du intresserad, håll dig uppdaterad på hans sida!

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke