Kärleksbudskap till alla – från mitt andeteam

0

 

                           

Jag arbetar med medialt silversmide och tillsammans med mitt andeteam, så kanaliserar  jag  bl.a. ner smycken med tillhörande budskap. Läs mer under respektive kanalisering. 

Gudinnekanalisering: KLICKA HÄR

Tidigare Liv-kanalisering: KLICKA HÄR

Skyddsängel-kanalisering: KLICKA HÄR

Kanalisering från mitt andeteam: KLICKA HÄR

 

Nu på senhösten 2017, sa mitt andeteam åt mig att jag skulle göra något helt nytt och därmed möta en rädsla jag hade. De ville jag skulle kanalisera ner kärleksbudskap till par som ville förlova sig, gifta sig, förnya sina löften, eller till vem som helst, utan att det ska vara par som beställer.

Min ängslan var inte för själva kanaliseringen – för det har jag gjort i åratal, utan just  själva tillverkningen ringar. Eftersom jag tillverkar olika hängsmycken, så är ringar en väldig utmaning, då jag inte är utbildad silversmed. Utan har gått den väg mitt andeteam visade mig för flera år sedan. LÄS MER HÄR.

Jag har inte samma avancerad utrustning som guld/silversmeder  har med maskiner för att “spänna ut” en ring till exakt mått, utan jag arbetar med en kon, som jag sätter den ihoplödda och slipade ringen på. Sedan använder jag en gummiklubba för att slå ut ringen till exakt hundradel. Några slag för mycket (man måste slå runt hela ringen, så den slås ut lika mycket runt om), så kan den vara för stor och det innebär att jag måste såga upp den på exakt samma ställe där jag lödde ihop den, slipa ner till rätt mått, för att sedan löda ihop den, skipa och putsa den igen. En lång avancerad process.

Jag har fnissat och förstått när andeteamet som hjälper mig vill föra mig framåt och såå klart är jag tacksam för det, så nu i slutet på 2017, så vill jag visa de budskap två av de tre kärlekspar fått som beställt, samt den bild alla som beställer ringar får. Nu tycker jag det är kul och spännande att tillverka och TACK teamet för ni hjälper mig så braaa på min Livsväg :-D.

 De energier kärleksbudskapet  visar till beställaren, ligger  sedan också som samma energi i både parsmycken och ringar. 

NU HÖR JAG ANDETEAMET SÄGA: Du ska göra parsmycken också. Två stycken som hör ihop och innan leverans får alla sin kärlekskanalisering, samt den bild de vill du ska tillverka smycken från (Det blev alltså direktsändning här i exakt detta NU 😀 ).

 

PRIS: En kärlekskanalisering kostar 600 kr. Ringarna från 1800 kr/st och uppåt, beroende på svårighetsgrad. 

Du kan betala på faktura, swisha eller delbetala den summan du mäktar med/månad. Kanaliseringen betalas innan leverans. Likaså ringar eller parsmycken. Det är i dagsläget ca 4 månaders leverans i tillverkning på alla smycken. 

 

 Kärleksbudskap & bilder nr 1.

“Romansen är stärkt och bunden med kärlekens starka band. Det håller ihop er, men tillåter er samtidigt att växa i er själva, var och en för sig. Två själar som i var sin energi stundvis går samman. Som dimmor som möts en magisk sommarkväll, dansande i Universums makro – för att tillsammans förenas i ett mikro. 

Gå ur – gå i – dansa i kärlek – dansa tillsammans i glädje och sorg. Ett mötande och ett varande. Själva och tillsammans.  Ni är två. Ni är ett. Ni går ur – ni går i varandras energier i total kärlek”.

                             

Här är de bilder andeteamet visade. Mannens till vänster och kvinnans till höger.  Paret hade varit tillsammans över tjugo år och skulle köpa nya ringar, men beställde ist från mig, då deras energier från var och en av dem finns i ringarna från deras budskap.

 

 Kärleksbudskap & bild nr 2. 

Från askan in i Kärlekselden, där ni likt lågor dansar med varandra. Runt varandra – till varandra. Lågor som ändrar färg, från vit, ljust gul, starkt gul, ljust brun, mellanbrun, ljus orange, stark orange, ljust röd, starkt röd, ljust blå, mellanblå. Det är kärlekens musik till varandra. Lågorna är toner, i hela skalan – svaga till kraftfulla. Till sin natur speglar elden Er, med sina färger och toner. Långt tidigare har ni skapat Kärleksmagi, då var den ej fulländad.

NU spelar ni den mest vackra symfoni tillsammans. Den ena starka lågan hjälper den som börjar falna – för att växa sig starkare och starkare och då kan den andra lågan falna och vila för att sedan växa sig stark och slå upp i än starkare energi. Ni som vardera lågan sträcker sig upp, över och hjälper den andre och sedan vilar. I ett flöde om och om igen.

Allt är som elden hos Er. Med Er. Elden är er passion – ert grundläggande element. Ert flöde. Se på dansande lågor tillsammans. De är Ni och Ni är dem. Inre hetta och total kärlek. Syre för att andas, syre överlevnad. Det grundläggande för elden är syre. Utan den ingen eld.

Ni  tillsammans är formeln för total kärlek.

Mannen och kvinnans blivande förlovningsringar.

Kärleksbudskap & bild nr 2.

Kärleken är stark. Genom osynliga energier kan den förändra livet. Ju mer du ger dig själv, desto mer ökar värmen i ditt hjärta.

Du är som en blomslinga med hjärtan. Ge dig all kärlek, du dyraste kristall. 

Här är en kvinna som ville ge sig själv denna ring – i kärlek till sig själv med dess budskap. 

 

Intresserad att beställa ert/ditt eget Kärleksbudskap? Klicka här

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke