Sprakande nyttigt till smoothie och the

0

 En juicepress är inte bara användbar till färska drycker och shots. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är också bra att kunna frysa nyttigheter, såsom juicen av färsk ingefära.

Jag köpte hem 1 kg färsk ekologisk ingefära. Drog bort skalet med en kniv på utsidan av ingefäran och körde den sedan i juicepressen och frös in.

   

 

SÅ: Nu när jag dricker the, varmt vatten eller ska göra  en smoothie, så tar jag bara upp det antalet ingefärsbitar jag känner att jag vill ha. I skållhett vatten smälter den direkt. 

Såå bra att ha det förberett. Jag har ärligt talat ingen koll på om viss % nyttoämnen går till spillo när  ingefärsjuicen fryses och inte intas färskt, men har en känsla av att jag får i mig rätt skapligt ändå. 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke