Vägvisande smycke – som för dig framåt

0

FIRA företagets födelsedag!

               

Jag erbjuder    RABATT på

Vägvisande kanalisering 26-27-28 jan -18

Du betalar 400 kr (Ord pris 600 kr. Smycke ingår ej. Rabatten gäller fram till midnatt 28/1) 

Vägvisande kanalisering  görs endast på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Skickas sedan till din mail, eller på post. 

 

Jag har en andegrupp  som jag samarbetar med och de visar i denna kanalisering exakt det du behöver se, inte vad du själv antar är rätt för dig, vilket inte är samma sak alla gånger.

En Vägvisande kanalisering är en kanalisering från mitt andeteam, som för dig framåt, mot det som är ämnat för dig i detta liv. Den säger inte exakt hur du ska gå vägen mot målet, då vi människor ska medverka i livets faser och ta olika egna beslut, men de förmedlar:

  • Den är till hjälp och kraft för dig, för att du i hjärtat ska kunna känna att du är på rätt väg.  En innerlig vetskap i sanning till dig. Din sanning. Budskapet som medföljer kan vara kort eller längre. Det är inte längden på texten som är det viktiga, utan essensen i orden, säger mitt andeteam, det en viktig sekvens av din/dina styrkor som tar dig framåt.

Beställa smycke?  Alla som beställer en kanalisering får en bild av andeteamet. Du kan efter du fått din kanalisering beställa ett 925 silversmycke av skissen du fick. Budskapet och bilden är synonyma med varandra och hör ihop och det är själva kanaliseringens budskap som  visar vilken bild man får.    Din egen kraftfulla energi finn i ditt smycke och  de är lika som energierna i ditt budskap/kanaliseringen.

Det är också änglaenergier i smycket. Ärkeängel Mikael och min skyddsängel Rosalie har sagt att de skulle vara med i all tillverkning av smycken, oavsett de är kanaliserade eller inte. Här nedan är de bilder de visat det på och det är ingen blixt på något av dem. Ej heller speglingar i bilfönstret, då det var totalt mulet ute. Det är änglarnas sätt att visa energierna, så jag kan visa Dig.

                        

 

 

 

 

 

 

Alla silversmycken är ett genuint hantverk och jag jobbar med handfil och sandpapper. Du är helt ensam om ditt unika kraftsmycke i hela världen – kanaliserat  just till  Dig.  Mitt andeteam har sagt att alla människor ska ha mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke,  oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven – till högavlönad, säger mitt andeteam att jag ska skriva här.

Dess möjligheter finns att betala på:

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.
  • Frakt/rek tillkommer alltid.

 

Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

  • Skriv ditt namn, adress och mobilnr
  • Vad du vill beställa och om du vill beställa på faktura eller swisha. 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke