Änglar & andar är designers till mina silversmycken

0

  

 

Jag tillverkar silversmycken och designers är ängla & andevärlden.

2005 hade jag tagit examen som socionom, 50 år gammal. Hann bara arbeta ett år, innan jag  genomgick en utmattningsdepression, då livet rejält kom ikapp mig. Efter att jag sovit och gråtit i flera månader, så väcktes jag sakta av andevärlden. För att göra en lång historia kort, så gjorde de mig så intresserad av medialitet, att jag började gå utbildningar och var som ett nyfiket barn.  På en 6 dagars medial utbildning; Co Creation,  skulle jag få hjälp av andevärlden med att fortsätta skriva barnböcker. Jag fick ett team i andevärlden med bl a författaren Moa Martinsson, som gav mig massa råd och tips. Samtidigt som det ett gäng amerikaner som sa: Vi ska hjälpa dig med silversmide”. “Jag är inte ett dugg intresserad”, svarade jag. “Nej, inte ännu”, sa de. 

De såg så klart till att jag blev intresserad av silversmide efter ett tag. När jag sökte kurser runt Borlänge/Falun, så fanns det inga. Märkligt, tänkte jag. Det är ju ingen konstig hobby…Jag letade på alla studieförbund vår och höst, men icke. Rätt var det var så såg jag att en kvällskurs skulle börja i Borlänge och den hoppade jag på. Glad i hågen, så sa jag till läraren Susanne: “Åhh vad kul att du kört igång nu. Jag har väntar såå på att hitta en kurs”, sa jag. “Jag har haft kvällskurser i 5 år”, sa Susanne….

 Andevärlden hade stängt alla dörrar för mig för jag inte skulle hitta nån kurs, det vaför tidigt. Exakt rätt tid var när jag hittade den. Första kvällen så sågade jag ut ett Aum-tecken och hörde “de” sa: “Silverlake”. Ordet upprepades och jag kände lite irritation och fick fatt i en penna och skrev ner ordet. Sen blev det lugnt. Grejen var att de gav mig namnet på mitt företag DIREKT jag hade börjat kursen. Det står registrerat som Silverlake Smycken. Silverlake = Silversjö på engelska. VAD betyder då det? undrade jag. Talade i tel med en kompis och sa: Silverlake…vad menar de med ett engelskt namn? Sen hör jag mig säga deras ord: “Silverlake….en sjö. Det är flöde in och ut i en sjö,,,Debet och kredit”…..ÅHHHH vad smart, tjoade jag!

Sen jobbade LOA – Lagen Om Attraktion för fullt av mina affirmationer/visualiseringar om allt jag behövde för att i liten skala köra igång hemma på fritiden.  Grejer strömmade till från de mest märkliga ställen/människor av allt jag vibrerat till mig. Allt rullade på och jag fortsatte gå kurs i sammanlagt 3 terminskurser och en kort sommarkurs. Jag gick fler och fler mediala utbildningar och sedan föll allt på plats:

Jag vågade ta steget och starta eget företag för 4 år sedan, 58 år gammal.

  • Jag kanaliserar ner människors skyddsänglar och varje ängel ger mig en bild som jag kan tillverka smycke från.  Den bild varje kund får i sin kanalisering med budskap, är den jag kan tillverka ett 925 nickelfritt silversmycke från. Det är inte en bild av ängeln, då de inte har något ego och vill inte att vi människor ska skryta med dem runt halsen. Det är vackrare än så: Änglarna vill vara på vår insida – i vårt hjärta, samt att vi kan känna av dem på olika vis, när de hjälper oss och står oss bi. Smycket är en påminnelse om att hålla kontakten med sin skyddsängel. Man kan beställa en kanalisering till sina nära och kära i gåva, dopgåva, konfirmation, vänskapsgåva.
  • Andeteamet hjälper mig med: Gudinnekanalisering, Tidigare Liv, Kanalisering (lämnar över till andeteamet som vet vad du behöver), Par-kanalisering, Kärleksbudskap eller Vägledande kanalisering. 

ALLA smycken görs i ett enda exemplar ( undantaget parsmycken)

Jag trivs enoooormt med att tillverka och tro för all del inte att jag får hjälp med silversmidets svåra saker….nix, stentyst i andevärlden om jag kört fast och ber dem hjälpa mig. De vill jag ska utvecklas av mig själv……ÖVA & ÖVA, som Pippi Långstrump sa och ni må tro att jag övar. Jag är såå enormt tacksam för att de visat mig denna väg.

Vill du läsa mer om respektive kanalisering, så klicka på den du är intresserad av.

Skyddsängel

Tidigare Liv

Par-smycken

Gudinnekanalisering

Kärleksbudskap & ringar

Vägledande kanalisering, som tar dig framåt

Kanalisering (överlämnande till andeteamet)

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke