Trumfodral, kurs & djupdykning i min själ

0

Köpte en trumma i getskinn målad med tjära av min vän superfantastiska Viktoria Nilsson. Hon har en känsla när hon målar, som inte går att beskriva i ord. Magiskt är lite nära känslan, men oerhört långt ifrån färdigt resultat. Jag  beställde en trumma för snart 2 år sedan, sa vad jag önskade finnas i den energimässigt. Släppte sedan och överlämnade till Magikern Viktoria i samarbete med Universum.

Jag har inte sytt ett trumfodral förrän NU. Jag köpte ett tyg jag ville skulle spegla energin i mig, energin i trumman och vårt samarbete. Sedan ett liggunderlag att fodra trumfodralets  “väggar” med. Jag har sytt, ändrat då jag tänkt fel. Börjar om/fortsatte med andra idéer och här är det färdiga resultatet i bilder. Det tog ca 20 timmar effektiv tid och nej….jag tar inte upp beställningar.

Jag ska på en speciell kurs i helgen och ska ha trumman med mig och kände: Åhhh så bra att jag har en anledning att fodralet  ÄNTLIGEN ska bli klart!!! Jag har körkort, men ingen bil. Så det innebär att jag alltid åker tåg/buss dit jag ska och  då måste det vara behändigt att bära en så stor pjäs som trumman,då den är 50 cm i diameter och nu större i fodralet.

 Klipper ut tyget, samt samma strl i diameter av liggunderlaget.

 Dubbla * 2 = 4 st. De vändsys & de blå liggunderlagsbitarna stopppas in, nålas och  sys ihop för hand. På bilden ser de olika stora ut, men så är icke fallet.

    Här är mellanremsan fastsydd. FÖR HAND…..Nu ska en rund till sys på…FÖR HAND. S blev det då jag ville ha liggunderlagbitarna inuti direkt. Kan säkert kluras ut på nåt annat vis, men så här gjorde jag. .

     Japp, här är båda sidostyckena ihopsydda.       

Samt att jag sytt på axelbandet och exakt mitt i det (inuti tyget) så har jag lagt in en bit liggunderlag. Just för att ska jag bära trumman, dra resväska långt, samt ha nån mer väska när jag ska på mässor/kurs, så ska det vara bekvämt, så därför finns en bit liggunderlag mot min axel, och på så vis är det mjukt och skönt.

   Två “flärpar” på vardera sidan, så jag kan stänga in trumman ordentligt.

Det är kardborrband på, så det är enkelt att försluta/öppna.

   Jag bär den nu smidigt, på sidan eller helt enkelt bak.      

Är du intresserad av fantastiska Viktorias vackert målade trummor så  KLICKA HÄR

 

GREJEN ÄR NU att i helgen 24-25/2 ska jag på kurs och ska ha trumman med mig. Den norske shamanen Gustav Holberg har kurs och jag är bara såååå glad att jag träffat mannen i fråga redan förra året, då jag gick “Trummans Magi” och upplevde att “Jag bars till ett offeraltare“….Här kan ni läsa vad som hände på förra kursen. KLICKA HÄR

 

Denna helg blir det ny kurs om Röstens Magi” Det är mina vänner Lasse Ström och Viktoria Nilsson som anordnar kursen i Avesta i södra Dalarna nu i helgen.  Min kropp har sedan några dagar förberett mig och börjat tala till mig inför helgen….

Klingar det an i din själ när du läser om den, så anmäl dig.  Det finns några platser kvar och jag rekommenderar det å det allra varmaste. Det finns säkert plats på vandrarhemmet till dig med om det är meningen att du ska gå.

Har du ingen trumma, så har Lasse att låna ut. En enormt magisk och superintressant kurs, som går på det djup, du vill den ska gå : LÄS MER 

En grym kurshelg blir det!!!

Här är Gustav

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke