Andevärlden ville jag skulle säga upp mig

2

Den avgörANDE bilden

Jag har för länge sedan talat med Universum om att jag bara vill arbeta med mitt mediala silversmide och bett andevärlden riktigt SKRIKA, så jag skulle ta steget fullt ut och våga trotsa min rädsla.  

För exakt 4 år sedan så sa jag upp mig på en heltidstjänst inom socialförvaltningen. Jag hade 2006 tagit socionomexamen efter 3,5 års studier och fick arbete innan jag var klar. Jobbade 15 månader, innan jag gick hem för sjukskrivning pga ett utmattningssyndrom, som varade i nästan ett år. Min medialitet kom till mig under den mörkaste tiden, efter att jag bara grät och sov de första månaderna.  Den väckte mig…näää förresten mer RUSKADE liv i mig igen  och jag kom sakta tillbaka. Kunde inte gå tillbaka som socialsekreterare, utan jag fick ett annat arbete inom socialförvaltningen; praktiksamordnare till de som gick på bidrag. Jag gick en massa kurser inom det mediala och “blev såld”, när jag började jobba med mig själv. Inte enkelt, men välbehövligt och fast det var jobbiga djupdykningar inom och grymma utrensningar, så var det skönt också.  Jag gick en medial utbildning i 6 dagar , Co Creation, där jag skulle få ett andeteam som hjälpte mig fortsätta skriva barnböcker. Det kom ett härligt gäng, bl.a. Moa Martinsson, som gav mig massa tips och råd. Men det kom också tre amerikaner, som sa att de skulle hjälpa mig med silversmide.

“Silversmide”??, sa jag .Jag är inte ett dugg intresserad av det. …….. “Nej, inte nu nej”, svarade de….

De såg till att jag träffade rätt människor och naturligtvis så blev jag intresserad av silversmide. Det kändes så stort och lätt att jag började drömma om att bara jobba med detta, men i samma veva kom egot och tryckte ner mig och sa: Du klarar absolut inte av det, du är för gammal och ska du jobba med det, så måste du starta eget företag! De visste att jag var rädd för det, då min X-maken på 90-talet hade gått i personlig konkurs och det hade satt sina spår i skam och skuld av olika grader.

Jag sa till Universum och andeteamet: Vill ni att jag ska jobba med detta, så får ni allt se till att jag får det jag behöver till mit tsilversmide. Antingen gratis eller väldigt billigt. Det levererades med vändande post och det rasade över mig grejer. T om en man som jag blev tillsammans med, som gav mig en slip/polermaskin, en borrmaskin och hans kompis hade gått silversmide, men var inte intresserad längre, så jag fick alla hans silverplåtar i födelsedagspresent. Det kom till mig grejer som jag inte fattade hur det gått till, men ju mer som kom, desto lycksaligare blev jag och vibrerade av glädje och bad om mer, litet som stort. LOA äger när tacksamheten och vibrationerna jag sänder ut, tokstämmer med Universums, ja då händer det grejer.

För att göra historien kort, så bad jag om 6 mån tjänstledighet och efter 3 månader så var jag tvungen att säga om jag skulle komma tillbaka eller säga upp mig. Det blev det sistnämnda. Jag lämnade då en heltidstjänst inom socialförvaltningen och tog ett jobb som personlig assistent på 50 %, för att våga lite och fega lite. Det var som om jag vunnit högsta vinsten i mig själv. Jobb hemma, som jag så länge drömt om. Ja det gick superbra och jag jobbade som assistent med.

Jag har känt att jag är oerhört lycklig och glad då jag jobbar med smidet, även om jag trivs enormt bra som personlig assistent, då jag både ger och får energi av min fina brukare.

  I förra blogginlägget skrev jag om Gustav Holbergs fantastiska kursen “Röstens Magi” som jag skulle gå och JÖSSES vad det hände grejer. Tre dagar innan kursen skulle börja, så kände jag att jag skulle skriva ett själskontrakt med mig själv. Det skrevs och det vara såå SANNA ORD.

På kursen mötte jag en massa rädslor, födde svart/gröna sörjor från tidigare liv, men mottog också enormt med kärlek och det regnade budskap över mig i de olika sessionerna vi hade. ALLA handlade om att våga ta steget. Våga släppa. Våga leva min dröm.  En incident hände i helgen, som jag mådde riktigt dåligt av, fick hjärtflimmer mm (hade inget med kursen att göra). Det gjorde att jag verkligen bestämde mig helt. JAG SÄGER UPP MIG från assistentjobbet! Egot var där på en tusendels sekund och skrek: ÄR DU GALEN MÄNNISKA??!??!  Du är 62 år i år och klarar dig knappt på  en 60% tjänst och ska också dra runt ditt företag i silversmide, som inte ens ger dig en riktig lön! Ska du sluta, så kommer det inte att gå bra! Du vet ju hur du mådde då X-maken gick i personlig konkurs!!!! PUST kände jag och illamåendet steg i mig.

NEEEEEJ!!!!! tänkte jag. Djupandades, sjöng på låten: “I want to brake free“, det är exakt rätt tid nu. Det är nu det ska ske!  Jag hade anförtrott mig på kursen vad som hände i mig och överallt så möttes jag av förstående personer. Bara gör det! Hoppa! Jag klarade det, du kan med!…Sedan som grädde på moset så fanns det i lokalen en massa målningar av min fina vän Viktoria Nilsson. De kändes som om jag fanns med i en massa av dem och de gav mig känslor som hände ihop med bilderna. Känslor som visade samma sak: Sluta på assistentjobbet och låt din positiva känsla bära dig fram.

 Tack för all hjälp, små vackra feer. Ni har talat så sant och jag är såå tacksam för det.

  Jag bär jorden och Universum i mig.

 Mötte mitt ljus, långt långt inuti. Ljuset där allt mörker skingras. Ljuset som spränger gränser och där inga rädslor finns.

 Låt vinden blåsa i ditt hår. Känn dig glad, kreativ och galen. Låt livet ta dig ditt vinden bär. Var yster. Var glad. Var du i all din kraft.

 

Jag sade upp min tjänst som personlig assistent idag. Det kändes så oerhört rätt i mig, fast egot vrålade igen. Chefen tyckte det var rejält tråkigt, sa hon, men sa samtidigt: “När du stänger en dörr, så öppnas många andra nya”, samt att hon önskade mig lycka till. Lite vemodigt, men vacker handling till mig själv.

Jag sa igen till Universum: OK, vill ni att jag ska säga upp mig i veckan, så ge mig flera beställningar för att visa att det går. Lovar er att det gick snabbt! Fick en superhärlig beställning på nåt helt nytt inom mitt silversmide, samt att jag fick tillfrågan om ett superfint samarbete med en älskvärd, sann och magisk person, samt att en man kontaktade mig ang en silverring och inte minst EN superhit i mitt företag!!! Den kommer jag att berätta om i en senare blogg. Jösses Amalia vad det bubblar av tacksamhet & glädje nu då jag skriver. Klart jag tackade Universum för vackert svar:

Frågade  Universum igår då jag promenerade till tandläkaren: Ge mig två tecken på vilken månad jag ska sluta och genom gatuadresser som jag kände numerologiskt skulle plussas ihop, så hamnade jag på 9 ena ggr och 10 andra ggr. Jag kände direkt att det blev om 10 månader. Så jag stänger dörren till det gamla den 31 dec och öppnar dörren till det nya den 1 januari 2019. Ut med det gamla och in med det nya. Jag är öppen för förslag att fira nyår! Det ska vara pampigt, glittrigt, med mycket gott bubbel för jag känner redan nu att: HÄR SKA FIRAS!!!

 

Viktoria Nilssons tavlor är till salu och här är info för att kontakta henne. KLICKA HÄR

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Inga-Lill Löfberg den

    Hej och tack för tankar och vägledning! Jag har en väldigt svår sits nu, haft jobbigt som du, känner igen mig. Fick nej i går igen från Handelsbanken, har hemska andra lån från JAK -Lindorff, Svea Ekonomi och Ferratum, drygt 6000/månad! Bra ränta på HB, frågade om jag skulle få det bättre med att ha kvar dessa lån? Jag bara skrek rakt ut. Vad ska jag göra? Har ansökt via Mitt bolån, de tar bara en kreditupplysning. Jag har ett hus värt ca 5 milj men det är mitt föräldrahem, uppvuxen här som min son, jag kan inte sälja det! Det är mitt HEM! Har Care Collection där jag låter tillverka helt svenska dam o barnkläder i trikå/jersey, passar alla oavsett, sålt på bla äldreboenden, många i rullstol,det är så tacksamma! Men det är jobbigt att åka runt,packa upp,ner,men vad gör jag? Även en handbok Sälj PÅ Rätt sätt. Hjälp mig.

    • kondorasrum den

      Som jag ser det så snurrar tankarna kring samma ämne om och om igen tills vi förändrar vårt sätt att tänka och därmed känna i kroppen, då tankar är synonyma med känslor. Så länge vi tillåter dem finnas så sker ingen förändring. Inte förrän vi förekommer egots malande och ersätter gamla tankemönster med ett nytt. Varje dag ofta ofta. Jag talar av erfarenhet och känner många med mig som har/haft det lika. Så mitt råd är att låna boken om du inte kan köpa den. “Tänk rätt och bli framgångsrik” av Napoleon Hill. Kånn in om den är rätt för dig. Annars finns många andra böcker i samma ämne. Varmt Lycka till.

Lämna en tanke