Själskanalisering/smycke

0

Själskanalisering/smycke

En själskanalisering görs alltid på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Den skickas sedan till din mail, eller på post

 Vi är inte kroppar med en själ,  utan själar med en kropp. Födelse och död är bara en förändring av energiform. Målet med livsresan är själens utveckling och den sker  genom upplevelser här på jorden. Din själ är din sanna essens – ditt djup och där all  fantastisk kunskap du förvärvat finns.  

Hur jag arbetar: Jag kanaliserar ner det din själ vill säga dig och skriver ner det kärleksbudskap den förmedlar och vad du behöver veta i detta liv. Det kan vara tips på hur du ska gå vidare  på din Livsväg, det kan vara en bekräftelse på det du gör, eller tänker göra i livet. Du får också en bild av din själ – en bild som är synonym med det budskap din själ förmedlar. 

Beställa smycke?  Du kan efter du fått din kanalisering beställa ett 925 silversmycke av bilden du fick. Det är ett enormt kraftsmycke, med dina egna energier som finns med från budskapet som din själ förmedlar. Dessutom finns det änglaenergier från min skyddsängel Rosalie, samt ärkeängel Mikael -som båda sagt att de är med i all tillverkning av alla smycken jag gör och så är det. 

Alla silversmycken är ett genuint hantverk och du är helt ensam om ditt unika kraftsmycke i hela världen – kanaliserat från just Dig.

Jag erbjuder alla 50% rabatt på kanaliseringen och du betalar nu 300 kr isf (ord pris 600 kr). 

Smycke tillkommer.

Rabatten gäller 22-23-24-25 mars 2018

(Du kan beställa nu och betala senare och ändå få rabatten. Din kanalisering levereras efter inkommen betalning, swisch eller faktura)

LÄS MER om Själssmycke

BESTÄLLNING

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke