Själstavlor – målningar från Din själ inkl budskap

0

Jag har en själssyster som är magisk. Vi har fnittrat som tonåringar i tidigare liv och igenkännandet i detta liv, kom i höstas. Vi har bara umgåtts när jag varit utställare på mässor och hon och hennes sambo Lasse varit på samma. Men höstas hände något. Det var dags att våra själar strålade samman vi gick in i samma roller vi hade då – i tidigare liv. Nu är det som om ingen tid passerat, sedan vi levde tillsammans som barn. 

Grejen är att Viktoria Nilsson, som bor i Avesta har en ooootrolig förmåga att måla. Hon är en konstnär av stora mått och hon gör det på sitt vis och det är just det som gör henne så unik. Hennes sambo Lasse är en lika magisk trumbyggare och Viktoria målar trummorna, antingen efter beställning på motiv, men medial som hon är, så målar hon antingen det, eller motiv som hennes guider visar. 

Det senaste hon tillverkar är själstavlor. De mest magiskt målade  tavlor du kan tänka dig och budskap från din själ ingår till den målning Viktoria gör.

Tavlorna är 40*40 cm och kostar 1500 kr i dagsläget. 

Hon tar upp beställningar på tio st – man betalar sin summa (så ingen kan avboka, när hon startat det vackra projektet, då varje tavla är målad till någons själ), sedan målar hon dem i den ordning som de vill “komma ut” och bli målade Alltså inte i turordning från 1-10. När de tio är klara, så kommer nästa tio på kölistan. Det är hennes sätt att vara försiktig med sig själv ang stress och det fungerar finfint. 

Här är min själs målning och det budskap som medföljde: 

En nyvaken själ✨

En stilla bris en varm sommarmorgon. Allt är färdigt. Alla drömmar och alla förväntningar är nedpackade för Äventyret. Luften luktar av daggvått grönt och tystnaden avbryts bara av en ensam fågels sång. Det dallrar fortfarande av Själens uppvaknande. Sakta sträcker den ut sina livstrådar och tar ett djupt andetag. Sakta släpper taget den taget om jagets kraft och känner hur magin växer i livsnerven.

Många liv av energitjuvande möten, våldsamma och svarta stunder och felvalda krokiga krångliga vägar har gjort den stor och stark. Men ändå lätt som en fjäder. Vinden bär. Det är nu det händer. Nu är ingenting omöjligt.
Svanen viskar om att se sin egen skönhet, intuition och kraft.
Att förstå sin egen storhet. Att ha tillit till sin själ och sitt eget jag och uppmanar till att se möjligheterna och kraften med själens fysiska kropp.
Med glädje och värdighet.

Svanen visar på vikten av balans. Balans mellan själen och jaget och att det andliga arbetet har börjat.
Fjädern viskar om att ha tillit. Änglarna är med dig.
Den blåa färgen hjälper dig att andas lugnt och att hålla fokus.
Den turkosa hjälper dig att heala dina sår och fylla dina svarta hål.
Den vita färgen hjälper att hålla rent och den svarta ger sig det skydd och den vila du behöver.

Nyckelordet är tillit.

(Budskapet gjorde att jag blev alldeles tårögd och vibrerade av sanning,  för i detta liv har jag varit med om mycket, såsom många av oss har är/varit: Mobbing 4-9:e klass/gruppvåldtagen av tre män i tonåren/två långa misshandels förhållanden/makes personliga konkurs/mobbing på arbetsplatser, ME TOO ett otal ggr, osv. Jag kan tyckas väldigt öppen med detta, men det har varit instängt i mig pga skuld och skam i så många år, så jag behåller det inte längre inom mig själv. Det blir det inget inre växande av)

Intresserad av att beställa just Din själstavla? Klicka HÄR

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke