Drömfångare på 1,5 m i diameter….I mrg smäller det!!!

0

Ja i morgon måndagen den 28:e maj kl 17, så är det invigning av drömfångarna i Helena Atkinsons lokal “Yoga i Säter” i södra Dalarna.   LÄS HÄR om den 

Som jag berättade i förra blogginlägget, så bär drömfångarna enormt med energier och det finns en stark anledning till att de ser ut exakt som de gör. 

Jag är 1,76 cm och här ser ni hur stora de är. 

          

Du är Välkommen att inviga de nya drömfångarna i yogastudion i Säter, i södra Dalarna.

De här konstverken är magiska och nu har du chansen att få höra hela historien bakom dem från mig och min gode vän Lasse, som hjälpt mig att tillverka stommarna. Du ska få lyssna till vad drömfångarna gav mig för budskap när de skulle resa hem till mig, för att knytas nät och prydas. Dem kommer jag att blogga om efter invigningen. Fina, vackra och kloka budskap, som ska kännas i hjärtat och sedan spridas vidare. 

17.00 Krafttrumsinvigning av  Lasse Ström  och bandklippning  av kultursekreterare Sofia Ylinen.  Därefter en presentation av drömfångarna, visionen bakom. Det blir MINGEL  med tilltugg och möjlighet att titta närmare på drömfångarna, prata med oss  och se våra andra konstverk.

Kvällen avslutas kl 20.00 med ett insatt yinyogapass (anmälan till helena@yogaisater.com)

Läs mer om Helena Atkinssons olika yogapass och summercamp 2018   KLICKA HÄR

Mina underbara vänner: Lasse bygger  fantastiska trummor, hans sambo Viktoria målar dem i oootroliga mönster och varje penseldrag är magi/andlighet och kärlek. Läs mer om Lasses trumbygge och och Viktorias målningar. KLICKA HÄR

 

Jag  själv Kondora kanaliserar ner andliga smycken från ängla och andevärlden och de innehåller kundens egna energier från de positiva budskap du får. Läs mer om hur jag arbetar. KLICKA HÄR

 

NYTT BLOGG-inlägg om vilka budskap och hur invigningen blev, kommer senare i veckan och innan dess, önskar jag er VARMT VÄLKOMNA till invigningen av kanske Sveriges största drömfångare och allt de står för.

 

 

Dela.

Om skribenten

Från utmattningsdepression 2007 - till andlig & medial start 2008 . Exakt så var det då min andliga resa började. Andevärlden stod och hoppar bredvid dig, förmedlade transmedium Maggie Nath - "Men du ser inget".. Där och då kändes det såå tydligt att jag ville veta mer, ville möta dem och kommunicera med dem. År 2010 mötte jag mitt andeteam, som sa: - Vi ska hjälpa dig med silversmide! - Jag är inte ett dugg intresserad, sa jag. - Inte nu nej, svarade de! De såg till att människor kom i min väg som ledde till att jag började gå en kurs i silversmide. De talade verkligen högt, för jag sa upp mig från socialtjänsten och startade eget företag 2014. Teamet viskar när det ska bli förändring i företaget, vilka smycken jag ska tillverka åt mig själv - som har starka budskap i sig. De hjälper mig med att kanalisera ner magiska budskap med vackra synonyma bilder åt kunder. Sååå vackert omhändertaget av ande & änglavärlden och jag är oändligt tacksam att jag går på min silverväg tillsammans med mina underbara andar.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke